Mainos
Mainos

Nettikysely: Suomalaispoliitikot korruptoituneita

Suuri osa MTV:n nettikyselyyn vastanneista uskoo suomalaispoliitikkojen olevan työssään korruptoituneita.

Viimeaikaisen vaalirahoituskohun pyörityksessä poliitikkojen uskottavuutta ja luotettavuutta on kyseenalaistettu jo useaan otteeseen. Jopa 75 prosenttia MTV:n nettikyselyyn vastanneista kokee poliitikkojen olevan myös korrputoituneita.

Nimimerkki tyhmyys tiivistyy kokee kansanedustajien hyväksikäyttävän kansalaisten hyväuskoisuutta.

- Kyllä lahjottavissa on, esimerkkejä löytyy vuosien varrelta monta tapausta nimiä mainitsematta ja eduskunnassa istuvat tälläkin hetkellä nauraen napaansa kun tyhmät kansalaiset valitsee ne edustamaan omia etujaan aina uudestaan ja uudestaan.

Luottamusta suomalaispoliitikkoihin kuitenkin löytyy. Nimimerkki demokritos uskoo poliitikkojen edelleen pitävän huolta yhteisistä asioista

- Suomalainen poliitikko pitää heikoimmista huolta ja hoitaa yhteisiä asioita pyyteettä. Työ on vaativaa ja raskasta. Sisukasta sakkia. Kiitos heille yhteisten asioittemme hoidosta. Sohvalta on helppo arvostella ja ilkkua.

MTV:n nettisivuilla olevaan kyselyyn on viikonlopun aikana kertynyt 4614 vastausta.

Lue perusteluja täältä

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme