Mainos
Mainos

Nettikysely: Vanhanen halveksii demokraattista päätöksentekoa

MTV:n nettikyselyn kyselyn mukaan yli puolet vastaajista pitää pääministeri Matti Vanhasen haluttomuutta antaa pääministerin ilmoitusta demokraattisen päätöksenteon halveksuntana.

Lähes 60 prosenttia kyselyyn viimeisen vuorokauden aikana vastanneista toivoisi Vanhasen antavan pääministerin ilmoituksen vaalirahakohusta.

Nimimerkki "Mökin muori" kaipaa poliittikkaan reiluutta.

- On loukkaavaa ja ylimielistä meitä kansalaisia kohtaan, että henkilökohtaisten tekstiviestien vuoksi kyllä ministeri erotetaan , mutta koko kansantalouteen peilaavissa asioissa voidaan esittää tietämätöntä. Olisiko aika heittää koko politiikka sivuun ja valita maalle virkamieshallitus joka osaa hoitaa asiansa omaa etuaan tavoittelematta?

Kun taas nimimerkki "sama joka paikassa" uskoo, että pääministerin ilmoitusta ei enää tarvita ja olisi jo aika siirtyä eteenpäin ja keskittyä muihin asioihin.

- Selvityksiä annettu jo niin paljon, että syytä olisi palata käsittelemään asioita eikä jauhaa samaa. Samalla tukea on saatu jo vuosikymmenet toisella puolella, mutta siihen ei voi puuttua eikä siitä tarvitse tehdä selvityksiä eikä ilmoituksia, se on demokraattista päätöksentekoa vastaan.

Viimeisen vuorokauden aikana MTV:n nettisivuilla olevaan kyselyyn on tullut vastauksia yhteensä 1653.

Lue lisää perusteluja täältä

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme