Mainos
Mainos

Nettikysymys: Lumesta on jo haittaa

Ennätysmäinen lumentulo ja varoittavat esimerkit kattosortumista ovat saaneet suomalaiset kipuamaan kola kädessä omalle katolle. MTV:n nettikysymykseen vastanneista reilusti yli puolet on sitä mieltä, että lumesta on ollut tänä vuonna jo haittaa.

– Olin omakotitalon katolta lunta pudottelemassa ja putosinpa sieltä itsekin, vanha mies, kertoo yksi kysymykseen vastannut.

Monet muutkin kysymykseen vastanneet ovat taistelleet lumimäärän kanssa. Kattosortumia ei ole kukaan vastanneista kokenut, vaan ongelmia on ollut lähinnä kolaamisen kanssa. Yksi vastanneista kertoo asuvansa sellaisen kadun varrella, jossa aurauskalusto käy vain harvoin - ja silloinkin auraa huonosti. Tällöin peltikolareita ei kuulemma voi välttää.

Peltikolareiden lisäksi myös junalla matkustavat ovat kokeneet lumen tuomat myöhästymiset.

Vastanneista löytyy myös niitä, joita lumentulo ei haittaa lainkaan. Yksi vastanneista kertoo pärjäävänsä, vaikka lunta tulisi metri lisää - hän sovittaa elämänsä kelien mukaan ja nauttii valkeista maisemista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme