Mainos
Mainos

Nettikysymys: Paradise Oskarin viisutie päättyy tänään, uskoo enemmistö

Suomen euroviisuedustaja Paradise Oskar tavoittelee tänään Düsseldorfissa paikkaa viisufinaaliin. Hyvin ei miehelle käy, jos MTV3 Uutisten nettikysymykseen vastanneilta kysytään. Vastanneista tasan 70 prosenttia (374 kpl) on sitä mieltä, että Paradise Oskar eli Axel Ehnström ei etene tänä iltana lauantain finaaleihin

30 prosenttia (161 kpl) uskoo kuitenkin Suomen mahdollisuuksiin.

– Ihana sävellys, ihana tyyppi. Toivottavasti esitystä ei pilata millään turhalla pomppimisella, perustelee nimimerkki Tottakai kyllä-vastaustaan.

Nimimerkki huuhaa perustelee kielteistä vastaustaan sillä, että Lordin voittokin oli Suomelle vain armopala.

– Se yksi voitto taannoin tuli armosta, suomalaisella riti-rati rallaa ja 30v vanhoilla "puhelinlangat laulaa"iskelmäkulttuurilla on parempi pysyä poissa pysyvästi kuin mennä sinne säälipisteitä keräilemään, hän tokaisee.

Myös Tinjan mielestä suomalaisten musiikkimaussa on parannettavaa.

– Suomalaiset laahaa vuosisata jäljessä nykyajan musiikkimieltymyksestä. Tai sanotaan niin, että suomalaisilla on **** huono musiikkimaku.

Nimimerkki Mummeli kuitenkin puolustaa Paradise Oskarin Da da dam -kappaletta.

– Esitys on raikas eikä ole teeskentelyä, hän sanoo.

Paradise Oskar eli Axel Ehnström esiintyy tänään Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa kilpailunumerolla kymmenen. Sekä ensimmäisestä että ylihuomenna käytävästä toisesta semifinaalista pääsee loppukilpailuun kymmenen maata. Lauantain finaalissa ovat niiden lisäksi mukana Britannia, Italia, Espanja, Ranska ja isäntämaa Saksa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme