Mainos
Mainos

Nettivideolla potkittu nuori mies haluaa sopia

Nettivideolla vartijoiden pahoinpitelemäksi joutunutta miestä epäillään itseäänkin pahoinpitelystä, sillä miehen kerrotaan käyneen käsiksi naisystäväänsä ennen vartijoiden saapumista paikalle.

Nettivideolla potkituksi tullut nuori mies haluaa sopia pahoinpitelyjupakan. Jos pahoinpitelystä epäilty vartija on samaa mieltä, tapaus ei ehkä koskaan päädy Helsingin käräjäoikeuteen.

Video potkivasta vartijasta levisi internetin YouTube-sivuilla marraskuussa. Poliisi otti tapauksen tutkintaansa ja päätyi siihen, että toista videolla näkyvistä vartijoista on syytä epäillä pahoinpitelystä. Vartija myönsi syyllisyytensä.

Myös uhria epäillään pahoinpitelystä, koska hän kävi ennen vartijoiden ilmaantumista rumasti käsiksi naisystäväänsä. Syyttäjän mukaan on mahdollista, että molemmat pahoinpitelyt sovitellaan.

Rikosten ja riita-asioiden vapaaehtoinen sovittelu tuli entistä helpommaksi vasta viime kesänä, kun uusi laki velvoitti lääninhallitukset järjestämään sovittelumahdollisuudet. Uusia sovittelutoimistoja perustettiin etenkin maakuntien pääkaupunkeihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme