Mainos
Mainos

Nevala peruu eronsa Suposta

Supon päällikkö Seppo Nevala ilmoitti vuosi sitten olevansa kiinnostunut kansainvälisestä tehtävästä. Sopivaa tehtävää ei ole kuitenkaan ilmaantunut.

Suojelupoliisin päällikkö Seppo Nevala jatkaa tehtävässään. Nevala ilmoitti viime vuoden joulukuussa jättävänsä Supon johdon vuoden kuluttua. Väli-Suomen Sanomalehtien haastattelussa Nevala kertoo kuitenkin peruneensa eroaikeet.

Vuosi sitten Nevala ilmoitti olevansa kiinnostunut kansainvälisestä tehtävästä, jossa hän olisi voinut yhdistää kokemuksensa ja Suomen edun edistämisen. Sopivaa tehtävää ei kuitenkaan ole ilmaantunut.

Nevala kertoo keskittyvänsä nyt Suomen EU-puheenjohtajuuskauden loppuun viemiseen. Hän ei kerro, jatkaako tehtävässä vielä vuodenvaihteen jälkeen.

Nevalan vuodentakainen erouhkaus synnytti julkisuudessa jo spekulaatiot hänen seuraajastaan. Paikalle on ehdotettu muun muassa valtiosihteeri Risto Volasta.

Seppo Nevala aloitti Suojelupoliisin päällikkönä vuonna 1996. Nevala on ollut tänä syksynä paljon pois töistä sairauden vuoksi. Töihin hän palasi marraskuun alussa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme