Mainos
Mainos

Niinistö jatkaa puhemiehenä: "Asialle pantiin piste"

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö jatkaa tehtävässään eikä hänen erostaan edes puhuttu Niinistön ja eduskuntaryhmien puheenjohtajien välisessä, vajaan tunnin kestäneessä tapaamisessa.

- On selvää, että hän jatkaa puhemiehenä, neuvottelut koolle kutsunut keskustan ryhmäjohtaja Timo Kalli tiivisti neuvottelujen jälkeen.

- Sitä mitä eilen tapahtui, sille pantiin piste, Kalli tiivisti tapaamisen tuloksen, mutta ei suostunut kertomaan sen sisällöstä kovinkaan tarkasti.

- Ristiriitaa ei ole, Kalli sanoi.

Hänen mukaansa Niinistö eromahdollisuutta ei käsitelty sanallakaan.

- Nyt menemme eteenpäin.

Kallin mukaan mitään vetoomuksia ei esitetty puolin eikä toisin.

- Toivottavasti taiteellinen vaikutelma jatkossa paranee, Kalli kuitenkin luonnehti.

Myöskään kansanedustajia ärsyttäneestä Niinistö johtotyylistä ja asenteesta ei keskusteltu.

- Ei edes hiihtotyyliä pohdittu.

Eilen puhemies Sauli Niinistö näki jatkonsa puhemiehenä vaikeana, koska protestiäänestyksessä häntä kannatti puhemieheksi vain 89 kansanedustajaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot