Mainos
Mainos

Niinistö: Jokainen voi tehdä jotakin nuorten hyväksi

Gongi on kumahtanut Helsingin keskustassa. Tästä kumautuksesta käynnistyi kolmen vuoden hyväntekeväisyyskampanja nuorten hyvinvoinnin puolesta.

MTV3:n ja Tukikummien Nuorten hyväksi -kampanjan suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Niinistö korosti kampanjan avauksessa, että nuorten syrjäytyminen on vakava ongelma ja että jokainen voi tehdä osansa nuorten hyväksi.

- Syrjäytyminen on prosessi, johon lapsi tai nuori joutuu tai ajautuu.

Kaikki läheiset ihmissuhteet ovat nuoren kannalta syrjäytymiseltä suojaavia tekijöitä, Niinistö muistutti.

MTV3:n uutis- ja ajankohtaisohjelmien vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila on iloinen siitä, että yhteistyöhanke on nyt starttaamassa maailmalle.

- Nuorten hyväksi tehtävä työ on meidän kaikkien tulevaisuuden hyväksi tehtävää työtä Haluamme levittää positiivista asennetta, Ylä-Anttila sanoo.

Kampanjassa on mukana kolmisenkymmentä tv:stä tuttua lähettilästä.

Eräs heistä on näyttelijä Miia Nuutila.

- Oli äärimmäisen helppoa lähteä mukaan. Olin miettinyt, että haluan tehdä jotakin nuorten hyväksi. Nuoruus on herkkää aikaa ja on tärkeää, että nuoret pysyvät porukoissa mukana, Nuutila perustelee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme