Mainos
Mainos

Niinistö: Nato-keskustelussa päästävä juupas-eipäs-tasoa syvemmälle

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toivoo, että Nato-keskustelussa päästäisiin juupas-eipäs-tasoa syvemmälle.

Niinistö puhui asiasta Kultaranta keskustelut -nimisessä seminaarissa tänään.

– Erittäin hyvä olisi, jos niin kuin kovasti toivon, täällä päästäisiin hyvinkin välittömään keskusteluun, jossa eri osapuolet kerrankin kunnolla argumentoisivat vuoropuhelun puitteissa. Eri osapuolilla tarkoitan tässä nyt esimerkiksi sitä, että meillähän tunnetusti on joukko, joka mielellään halajaisi Natoon ja sitten toisaalta joukko, joka muistelee lämmöllä puolueettomuuden aikoja, Niinistö sanoi.

Presidentti Niinistö avasi illalla ulko- ja turvallispoliittisen seminaarin Kultarannassa Naantalissa. Kultarannan keskusteluihin osallistuu noin sata suomalaista ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiantuntijaa yhteiskunnan eri aloilta kuten poliittisia päättäjiä, tutkijoita sekä hallinnon, liike-elämän, järjestöjen ja median edustajia.

Kahden päivän aikana seminaarissa keskustellaan muun muassa Natosta, pohjoismaisesta yhteistyöstä sekä Suomen ulkopolitiikan tulevaisuudesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme