Mainos
Mainos

Niinistö pitää hoitajien palkkojen nousua väistämättömänä

Hoitajien palkkojen korotukset ovat puhuttaneet siitä saakka , kun Kokoomuksen puheenjohtaja lupaili korotuksia eduskuntavaalikeskusteluissa.

Hoitajat ja vanhus

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (kok.) pitää hoitajien palkankorotuksia väistämättöminä.

Niinistö sanoo Turun Sanomien ja Välisuomen sanomalehtien haastattelussa, että ellei asiaa panna sopimuksella järjestykseen, kysynnän ja tarjonnan laki hoitaa sen.

Tällöin Niinistön mukaan rikkaat kunnat houkuttelevat työvoiman palvelukseensa. Pahimpana seurauksena hän näkee sen, että Suomessa on pian vuokralääkäreiden rinnalla vuokrahoitajia.

Niinistö ei halua ottaa kantaa, pitäisikö myös muiden korkeakoulutettujen pienipalkkaisten naisten saada korotus. Se on hänen mukaansa hallituksen asia.

Hoitajien palkkojen korotuksista ja niiden ajoituksesta on ollut kova väittely vaalien jälkeen, kun kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen lupaili eduskuntavaalikeskustelussa hoitajille palkankorotuksia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme