Mainos
Mainos

Niinistö puolustaa hallituksen verolinjauksia

Valtionvarainministeri Sauli Niinistön mielestä verokevennysten hallituksessa kirvoittama kilpalaulanta on huolestuttava ilmiö. Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa Niinistö sanoo, että hänet on jätetty yksin eturintamaan puolustamaan hallituksen verolinjauksia.

Niinistö

Niinistö kokee, että häntä vastaan on nyt hyökätty kaikin keinoin. -Niinpä minäkään en voi mitenkään jättää puolustautumatta kaikin keinoin, hän toteaa. Niinistö korostaa, että kaikki veroalennukset tulisi keskittää tuloverojen keventämiseen. Niinpä hän torjuu myös RKP:n puoluejohtajan Jan-Erik Enenstamin viikonvaihteen puoluekokouksessa esittämät ajatukset auton käyttömaksun poistamisesta ja elintarvikkeiden arvonlisäprosentin alentamisesta.

Niinistön mukaan tuloveroja pitäisi keventää ensi vuonna ainakin neljä miljardia markkaa, jotta päästäisiin hallitusohjelman mukaiseen aikatauluun.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme