Mainos
Mainos

Niinistö puolustaa lahjoittajiaan: Jos on paljon panostanut, saa menestyä

Kokoomuksen presidenttiehdokas Sauli Niinistö ei pidä ongelmallisena, että moni hänen kampanjansa tukijoista kuuluu Suomen suurituloisimpiin ihmisiin.

– Mukana on erittäin paljon itse oman yrityksensä rakentaneita ihmisiä, joiden yritykset työllistävät paljon ihmisiä. Jos ihminen on paljon panostanut, hän saa myös menestyä, Niinistö tiivisti MTV3:n presidenttiehdokastentissä.

Niinistö on saanut lahjoituksia yksityishenkilöiltä noin 700 000 euron edestä. Tukijoiden joukossa ovat muiden muassa jääkiekkoilija Teemu Selänne, entinen Nokia-johtaja Olli-Pekka Kallasvuo moottoriurheilija Kimi Räikkönen ja liikemies Harry Harkimo.

– Olen tavannut aika monia tukijoitani ja olen ollut itsekin yllättynyt siitä, miten hyvin sanomani on hyväksytty ja ymmärretty. Olen sitä mieltä, että aivan kaikkien hyvinvointi on hyvinvoivillekin hyväksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme