Mainos
Mainos

Niinistö soimaa Lipposen vaitioloa

Niinistön mielestä puhemiehen olisi pitänyt puolustaa perustuslakivaliokuntaa sen jouduttua ryöpytyksen kohteeksi mielipiteitä jakavassa kiistassa perustuslaista.

Kokoomuksen presidenttiehdokas Sauli Niinistö suomii puhemies Paavo Lipposta siitä, että tämä on pysynyt vaiti eduskuntaa ravistelleessa perustuslakikiistassa.

- Puhemies ei puolustanut sanallakaan perustuslakivaliokuntaa silloin, kun sen väitettiin tietoisesti tulkitsevan perustuslakia väärin. Isännän olisi pitänyt pitää huolta talonsa maineesta, Niinistö sanoo Väli-Suomen sanomalehdille.

Niinistön mielestä perustuslakivaliokunnan mielipide on yhtä kuin eduskunnan mielipide. Hän sanoo, ettei muista, että valiokunta olisi koskaan aiemmin joutunut yhtä kovaan syyteryöppyyn.

- Kiista jätti murtumia perustuslaillisuuteen. Puhemiehen ei ole vieläkään myöhäistä esittää kantaansa, Niinistö toteaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme