Mainos
Mainos

Niinistölle tukea köyhien puolueelta

Köyhien Asialla -puolueen puheenjohtajan mielestä Sauli Niinistöstä voitaisiin saada hyvää suuntaa antavan mielipidejohtajan, joka luultavasti ei vain puhuisi, vaan yrittäisi saada mielipiteitään myös käytännössä toteutetuksi.

Köyhien Asialla -puolueen puheenjohtaja Terttu Savola tukee presidentinvaleissa kokoomuksen ehdokasta Sauli Niinistöä.

Savola perustelee valintaansa sillä, että vaikka "köyhien ja hätääkärsivien asema on vuosi vuodelta huonontunut, presidentin taholta emme ole kuitenkaan havainneet vakavaa suhtautumista suomalaisten hätään".

Savola toteaa tiedotteessaan, että puolueen jäsenillä on täysi vapaus valita ehdokkaansa.

Savola paheksuu Tarja Halosta siitä, että hän hyväksyy SAK:n jäsenmaksujen käytön omaan kampanjaansa.

- Pieniä ihmisiä tulisi puolustaa eikä käyttää näin heitä ja heidän rahojaan hyväksi kaikin tavoin.

Savola sanoo harkinneensa asiaa perinpohjin ja sen lisäksi saaneensa rukousvastauksena yhtäpitävän käsityksen siitä, että "Sauli Niinistöstä voisimme saada Suomelle hyvää suuntaa antavan mielipidejohtajan, joka luultavasti ei vain puhuisi, vaan yrittäisi saada mielipiteitään myös käytännössä toteutetuksi".

Köyhien asialla -puolue hyväksyttiin puoluerekisteriin vuonna 2002 sen saatua vaadittavat 5000 kannattajaa. Puolue ei ole saanut ehdokastaan eduskuntaan, mutta se asetti mm. EU-vaaleihin 26 ehdokasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme