Mainos
Mainos

Nokia lopettaa Turussa

Nokia suunnittelee sulkevansa Turun yksikkönsä ja siirtävänsä yksikön toiminnot ensisijaisesti Saloon. Nokialla on Turun yksikössä 220 työntekijää ja tarkoituksena on, että työntekijät jatkavat Salon tai pääkaupunkiseudun Nokian yksiköissä.

Yhtiö kertoi myös suunnittelevansa muutoksia Markets-ryhmän myynnissä ja markkinoinnissa. Nokian arvion mukaan suunnitellut muutokset vaikuttavat suoraan noin 450 työntekijään, joista enintään sata henkilöä on Suomessa.

Lisäksi pitkän aikavälin tutkimustoimintaan keskittyvä Nokia Research Center on keskittymässä tutkimuksessa aikaisempaa harvempiin alueisiin. Suunnitellut muutokset koskevat maailmanlaajuisesti noin 130:tä Nokia Research Centerin työntekijää ja enintään sataa työntekijää Suomessa.

Nokia kertoi aloittaneensa yt-neuvottelut henkilöstön kanssa. Johtaja Juha Äkräksen mukaan Nokian Turun yksikkö on tarkoitus sulkea tammikuun loppuun mennessä.Muilta osin toimet toteutuvat hänen mukaansa ensi vuoden alusta.

(MTV-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot