Mainos
Mainos

Nokialaiset ryhtyivät hakemaan korvauksia

Ensimmäiset korvausrahat aiotaan maksaa heti loppiaisen jälkeen. Kaikkiaan vesikriisin taloudellisten vahinkojen arvioidaan nousevan miljooniin euroihin.

Ensimmäiset Nokian vesikatastrofiin liittyvät korvaushakemukset ovat saapuneet vakuutusyhtiöön. Vakuutusyhtiö Ifin vakuutuskäsittelijä Hilkka Roiha-Lindberg kertoo, että yksityishenkilöiltä on tullut muutamia kymmeniä korvaushakemuksia ja yrityksiltä muutamia.

- Kokonaismäärä selviää vasta kevään mittaan, toteaa Roiha-Lindberg.

Ensimmäiset korvausrahat on määrä maksaa loppiaisen jälkeen. Korvauksia voi hakea Ifistä, jossa Nokian kaupungilla on vastuuvakuutus.

Roiha-Lindberg korostaa, että korvausten hakemisen kanssa ei ole syytä hätäillä vaan kärsityt vahingot kannattaa selvittää kunnolla ja kerätä kuitit.

Vesijohtoihin joutunut jätevesi aiheutti Nokialla laajan vatsatautiepidemian, joka on nyt päättymässä. Taloudellisten vahinkojen arvioidaan nousevan kaikkiaan miljooniin euroihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme