Mainos
Mainos

Nokian Paperin neuvottelut jatkuvat

Nokian Paperin huoltoyhtiötä ABB Serviceä koskevia neuvottelut jatkuvat aamulla. Paperiliiton valtuusto käsittelee asiaa tänään kokouksessaan kello 12. Jos kiista ei ratkea, koko tulosopimus voi vaarantua.

Aamulla MTV3:n uutisten tavoittama valtakunnansovittelija Juhani Salonius kertoi, että neuvottelukunnat ovat sopineet, ettei mitään tietoja neuvottelujen kulusta anneta julkisuuteen.

Saloniuksen johdolla käytyihin neuvotteluihin ovat osallistuneet Nokian Paperin huoltoyhtiön ABB Servicen työnantaja- ja työntekijäpuolen edustajat. Neuvottelujen taustalla on huoltomiesten lakko, joka uhkasi viime syyskuussa pysäyttää maan koko paperiteollisuuden. Riita saatiin ratkaistua sopimuksella, joka päättyy tammikuun lopussa.

SAK:lainen Paperiliitto haluaa selvittää huoltomiesten työehdot ennen kuin se päättää tupo-ratkaisun mukaisen neuvottelutuloksen hyväksymisestä.
(STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme