Mainos
Mainos

Nokian Renkailla henkilöstökriisi

Nokian Renkaiden työntekijät ovat menossa lakkoon maanantaina vastalauseena työnantajan koville keinoille kaitsea työntekijöitään. Nokian Renkaat on yksi Pirkanmaan suurimmista työnantajista. Yhtiön rengastehtaalla Nokialla työskentelee vajaat 1600 ihmistä.

Nokian renkaiden pääluottamusmies Petri Sorvali sanoo Nokian Uutisten mukaan, että työnantaja uhkailee, kiristää ja jakaa varoituksia työntekijöille saadakseen heidät toimimaan haluamallaan tavalla.

- Henkilöstöpolitiikassa on jo pitkän aikaa menty alaspäin. Kun normaali komentotie ongelmissa on keskustelu, huomautuksen antaminen, varoitus ja sen jälkeen keskusteleminen työsuhteesta, nuori kaarti ei tunne mitään muita keinoja kuin varoituksen ja työsuhteesta keskustelun, pääluottamusmies Petri Sorvali moittii.

Työnseisaus on määrä järjestää ensi viikon maanantaiaamusta kello 6:sta tiistaiaamuun kello 6:een.

Henkilöstö on jo tiistaina julistanut ylityökiellon.

Nokian Renkaiden viestintäjohtaja Raila Hietala-Hellman kertoo Aamulehti.fi:ssä, että työntekijöiden ylityökielto ja suunnittelema työnseisaus liittyy yhteen Nokian Renkaiden yksikköön.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot