Mainos
Mainos

Nokian työolot syyniin Suomessa

Toimihenkilöunioni haluaa keskustella Nokian johdon kanssa järjestön tietoon tulleesta oudosta henkilöstöpolitiikasta. Puheenjohtaja Antti Rinne kertoo MTV:n uutisille, että ongelmia on esiintynyt esimerkiksi vähimmäispalkassa ja matka-ajan korvauksissa.

Toimihenkilöunioni aikoo puuttua Nokian työoloihin Suomessa. Järjestöllä on valittamista palkkauksesta ja työolosuhteista.

Puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan Toimihenkilöunionin tietoon on tullut outoa henkilöstöpolitiikkaa, josta halutaan keskustella Nokian johdon kanssa. Rinteen mukaan Nokian työntekijöiden on vaikea yksin nostaa työn epäkohtia esille.

- Nokia on yksi niistä teknologiayrityksistä, jossa koulutettuja osia koskevaa työehtosopimusta noudatetaan meidän käsityksen mukaan väärin, Rinne sanoo MTV:n uutisille.

Rinteen mukaan ongelmia esiintyy muun muassa vähimmäispalkassa sekä matka-ajan korvauksissa.

Toimihenkilöunioni on Suomen suurin yksityisen sektorin toimihenkilöjärjestö. Nokian palveluksessa työskentelee tuhansia TU:n jäseniä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot