Mainos
Mainos

Nokian vesilaitoksen johtaja siirrettiin toisiin töihin

Nokian vesilaitoksen johtaja Juha Menonen siirtyy toisiin tehtäviin kaupungissa. Teknisen lautakunnan sinetöimän päätöksen tavoitteena on palauttaa kuntalaisten luottamus vesihuoltoon.

Menonen siirtyy projektipäälliköksi tekniseen keskukseen. Lautakunta teki tiistain kokouksessaan myös muita henkilöstöjärjestelyjä.

Vesilaitosta johtaa toistaiseksi teknisen keskuksen johtaja Simo Latva, kunnes työhön valitaan uusi henkilö. Ensin odotetaan kuitenkin oikeusprosessin tuloksia.

Nokia hakee myös lisää asiantuntemusta vesihuoltoon. Kaupunkiin on perustettu uusi vesihuoltoinsinöörin virka, joka on parhaillaan haettavana. Insinööri saa hoitaakseen vesilaitoksen ja jätevedenpuhdistamon prosesseja, jotka ovat yhä monimutkaisempia.

Vesikriisissä sairastui yli 8000 ihmistä, kun jätevettä pääsi marraskuussa juomaveden sekaan. Nokian vesilaitoksen johtaja voi joutua kriisistä korvausvastuuseen. Tarkastuslautakunta esittää valtuustolle, ettei hän saisi tili- ja vastuuvapautta viime vuodelta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme