Mainos
Mainos

Nordea: Tuplapalautukset koskevat Uudenmaan veronkantopiiriä

Kahteen kertaan maksetut veronpalautukset koskevat Uudenmaan veronkantopiiriä, Nordeasta kerrotaan.

– Asiakkaiden määristä en pysty sanomaan mitään, mutta ongelma ei koske koko maata vaan Uudenmaan veronkantopiirin maksamia veronpalautuksia, sanoo Nordean riskienhallintajohtaja Kari Oksanen.

Oksasen mukaan Nordean järjestelmissä oleva häiriö on paikallistettu ja sen korjaaminen aloitettu.

– Toivomme, että tilanne saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti. Korjausajo tullaan suorittamaan aamun aikana ja silloin tuplat poistuvat, Oksanen arvioi MTV3 Uutisille aamulla.

Asiakkaita neuvotaan olemaan koskematta virheellisesti maksettuihin rahoihin.

Nordealla on ollut tänään ongelmia myös maksujen kirjaamispuolella. Viivästyneiden maksujen joukossa on palkkoja ja eläkkeitä.

Tapiola Pankilla viivästyksiä palautusten maksussa

Tapiola Pankissa puolestaan on ollut veronpalautusten maksussa viivästyksiä. Pankista kerrotaan häiriön johtuneen suuresta maksutapahtumien määrästä.

– Veronpalautukset on nyt saatu maksetuksi tileille. Toivottavasti asiakkaille ei koitunut viivästyksistä kohtuutonta haittaa, sanoo Tapiola Pankin toimitusjohtaja Marja Pajulahti.

Radion Novan kuulijoiden mukaan veronpalautusten maksuun liittyviä häiriöitä olisi ollut myös OP-pankin kohdalla, mutta OP-Pohjolan viestintä kiistää huhut.

(MTV3)

Katso Nordean riskienhallintajohtaja Kari Oksasen kommentit:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme