Mainos
Mainos

Nordkemi vähentää henkilöstöään

Nordkemi-ryhmän Suomen toiminnoista vähennetään 50-60 henkeä. Vähennys koskee kaikkia henkilöstöryhmiä Neste Chemicals Oy:ssä ja Neste Resins Oy:ssä.

YT-neuvottelut työnantajan ja henkilöstöryhmien välillä aloitettiin keskiviikkona Porvoossa. Neuvotteluun osallistuivat henkilöstön edustajat Porvoosta ja Haminasta. Nordkemi-ryhmän Suomen toiminnoissa on tänä vuonna järjestelty liiketoimintoja uudelleen ja joistakin on kokonaan luovuttu.

Tehostamistoimenpiteitä jatketaan, kun Neste Chemicalsin liimahartsi- ja polyester-liiketoimintojen ja Dynon kemian liiketoimintojen yhdistäminen etenee käytännön asteelle. Näistä toimenpiteistä ja järjestelyistä johtuen muuttuvat myös yhtiön henkilöstötarpeet. Kansainvälisellä Nordkemi-konsernilla on kaikkiaan noin 3500 työntekijää.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot