Mainos
Mainos

Nordström vertaa AKT:ta terroristijärjestöön

Container Finance-yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kimmo Nordström ei ole yllättynyt ahtaajien tämän aamuisesta ulosmarssista.

- Tämä vaan kuvastaa sitä, miten AKT suhtautuu juuri saavuttamaansa ja allekirjoittamaansa sopimukseen ja yleisestikin työntekoon. Tämä on puhdas mustamaalaamis- ja kostotoimenpide.

Ahtaajien mukaan ulosmarssin syynä on "rikkurityövoiman" käyttäminen ahtaajien lakon aikana.

- AKT puhuu rikkurityövoimasta. Rikkureilla he tarkoittavat eri asiaa kuin mitä yleinen kielenkäyttö tarkoittaa. AKT on ominut itselleen oikeuden kertoa, kuka on rikkuri ja kuka ei ole. Samoin AKT myös soveltaa omia toimintamallejaan välittämättä sopimuksista, Nordström sanoo.

Nordströmin mukaan Multi-Link Terminalsissa töitä jatketaan tänään normaalisti.

- Pidemmällä aikavälillä työnantajien on valmistauduttava siihen, että on olemassa tällainen anarkistiryhmä, joka toimii haitaten Suomen taloutta ja suomalaista elinkeinoelämää. Työnantajien on valmistauduttava hankkimaan työvoimaa, jotka eivät ole kyseisen terroristijärjestön jäseniä.

Lue myös:

Katso Markus Pirttijoen juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme