Mainos
Mainos

Nostokone Oy:n asiakirjat pysyvät takavarikoituna

Turun hovioikeus kumosi Turun käräjäoikeuden päätöksen ja määräsi törkeästä veropetoksesta epäillyn turkulaisen Nostokonepalvelu Oy:n ja sen läheisyhtiöiden takavarikot pidettäväksi kokonaisuudessaan voimassa.

Käräjäoikeus oli määrännyt ainoastaan Nostokonepalvelun ja sen bulvaanina pidetyn Oy Watrex Ab:n välisiin kauppoihin liittyvien asiakirjojen takavarikon pidettäväksi voimassa ja kumosi kuuden muun yhtiön takavarikon.

Sekä tutkintaa johtava keskusrikospoliisin rikostarkastaja että tutkinnan kohteena olevat yhtiöt olivat valittaneet käräjäoikeuden päätöksestä. Nostokonepalvelun epäillään saaneen vilpillisin keinoin ulkomaille myydyistä käytetyistä koneista liikevaihtoveron ja myöhemmin arvonlisäveron palautusta miljoonien markkojen edestä.

Nostokonepalveluun kohdistuneet epäilyt ja esitutkinta ovat herättäneet erityisen suurta huomiota, koska verohallituksen pääjohtaja Jukka Tammi omistaa osan Nostokonepalvelu Oy:n osakkeista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme