Mainos
Mainos

Nousiaisten kunta tarjoaa lapsille susikyytejä

Marraskuun alussa mtv3.fi uutisoi Varsinais-Suomessa tehdyistä susihavainnoista. Uutisessa kerrottiin Nousiaisten kunnasta, jossa sudet ruokailivat koulun lähettyvillä ja mm. seurasivat lasten liikuntatuntia.

Nousiaisten kirkonpiirin alakoulun vanhempainyhdistyksen jäsen Tiltu Nurminen sanoi uutisessa, että Nousiaisissa kunta ei järjestä lapsille susikyytejä, vain saattorahaa lapsensa kouluun kuljettaville vanhemmille.

Nousiasten kunnan sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen korjaa Nurmisen sanomaa.

Lumiaisen mukaan Nousiaisten kunnassa on järjestetty ja voidaan edelleenkin järjestää susikyytejä tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Sen lisäksi vaihtoehtona on myös mahdollista maksaa saattorahaa.

Nousiaisten kunnan www-sivuilla kerrotaan, että oppilaalle voidaan anomuksesta myöntää maksuton koulukuljetus suurpetohavaintojen perusteella. Kuljetusta anotaan tapauskohtaisesti ja yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme