Mainos
Mainos

NSN:n henkilöstö: Ei Lex Nokialle

Nokia Siemens Networksin henkilöstön edustajat vastustavat sähköisen viestinnän tietosuojalain muutosta kaavailussa muodossaan.

Henkilöstön edustajat kertovat olevansa huolissaan Lex Nokia - lainmuutoksen mahdollisista vaikutuksista henkilöstön etujen valvontaan.

- Vaikka lain tarkoitus ei ole henkilöstön etujen valvomisen suora heikentäminen, se epäilemättä heittää epäilyksen varjon kaikkeen henkilöstön ja henkilöstön edustajien välillä käytävään sähköiseen keskusteluun. Laki vaarantaa toteutuessaan luottamuksellisen keskustelun ja haittaa edunvalvonnan toteutumista, NSN:n henkilöstön edustajat toteavat tiedotteessaan.

NSN:n henkilöstö pitää ongelmallisena myös sitä, että laki antaa yritykselle ja yhteisölle suuremmat oikeudet kuin mitä viranomaisilla on.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot