Mainos
Mainos

Nuoret aikuiset eläkeuudistuksen häviäjiä

Eläkeuudistuksen suurimmat häviäjät ovat ikäluokat, jotka ovat syntyneet 1960-, 1970- ja 1980-luvuilla. Parhaan hyödyn eläkeuudistuksesta saavat tulevat sukupolvet, jotka vielä eivät ole edes syntyneet.

Vuoden alusta voimaan tullut eläkeuudistus on epäedullisin nuorille aikuisille. Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen tutkimuksen mukaan eläkeuudistuksen tuomista muutoksista kärsivät eniten 1960-, 1970- ja 1980-luvuilla syntyneet ikäluokat.

Helsingin Sanomien mukaan suurimpia voittajia eläkeuudistuksessa ovat ikäluokat, jotka eivät ole vielä syntyneet.

Suurten ikäluokkien ja 1950-luvulla syntyneiden hyötyjä tai tappioita on sen sijaan vaikea arvioida. Joukkoon mahtuu tutkimuksen mukaan niin voittajia kuin häviäjiä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot