Mainos
Mainos

Nuoret juhlivat maltilla

Koulujen päättymistä, valkolakkia tai ammattiin valmistautumista juhlistaneet nuoret eivät ole aiheuttaneet suuria järjestyshäiriöitä. Suurimpien kaupunkien aluehälytyskeskuksista kerrotaan, että viime yö on ollut vilkas, mutta suuremmilta ongelmilta on vältytty. Poliisia työllistivät lähinnä juopuneet juhlijat, joita korjattiin talteen. Poliisi puuttui myös pieniin nahisteluihin.

Poliisi oli varautunut yöhön lisäämällä partiointia kaduilla. Esimerkiksi Helsingin kaduilla partioivat kaikki liikkeelle saadut poliisimiehet. Apuvoimia oli pyydetty myös Vantaalta ja liikkuvasta poliisista. Helsingin poliisi oli varautunut erityisen kiireiseen yöhön, koska juhlivien nuorten lisäksi liikkeellä oli Suomi-Saksa jalkapallo-ottelussa olleita ja Areenan konsertissa käyneitä. Juhlijat eivät kuitenkaan aiheuttaneet suuria ongelmia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme