Mainos
Mainos

Nuoret vaativat pieniä euroseteleitä pankkiautomaatteihin

Nuoret kaipaavat pankkiautomaatteihin nykyistä pienempiä kympin euroseteleitä.

Euroseteleitä

Monille nuorille ja opiskelijoille kahdenkympin seteli on liian suuri. Joensuussa nuoriso- ja opiskelijajärjestöt osoittivat mieltään pienten seteleiden puolesta. Nuoret ruuhkauttivat palvelutiskejä tekemällä pankeissa kympin käteisnostoja.

Euroajan ensimmäisen mielenosoituksen polkaisivat pystyyn ne, joilta sitä vähiten osattiin odottaa. Eikä nyt laulettu suurista seteleistä, vaan pienistä.

Nuoriso ruuhkautti illansuussa Joensuun pankit. Osuuspankkiin ja Nordeaan nuoret pääsivät asioimaan, mutta Sammosta heidät heitettiin pihalle. Sympatiaa nuoret saivat runsaasti kaikenikäisiltä. Pienten setelien puuttuminen automaateista kun on muidenkin vähävaraisten riesa. Jopa pankeissa vaatimusta ymmärrettiin.

Automaatteja ylläpitävältä Automatialta ei kuitenkaan sympatiaa heru. Setelikoot on tarkkaan harkittu, eikä kymppejä automaatteihin tipu.

Joensuulaispankeissa iltapäivän asiakaspiikki muistetaan vielä huomennakin. Käyttämättä jääneet sata vuoronumeroa kilkuttivat kelloja pitkään.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme