Mainos
Mainos

Nuori motoristi kuoli yöllä Kangasalla, Utajärven kolarissa loukkaantunut nainen menehtyi

25-vuotias tamperelainen moottoripyöräilijämies on saanut surmansa viime yönä Kangasalla Pirkanmaalla.

Poliisin mukaan mies oli tullut moottoripyörällä Kangasalan keskustasta kohti Tamperetta. Kangasalantien ja Kaarina Maununtyttärentien liikenneympyrässä moottoripyörä oli suistunut tien oikealle puolelle ja moottoripyörä oli osunut liikennemerkkiin.

.Moottoripyörän kuljettaja menehtyi liikenneonnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Utajärven kolarissa vammoja saanut menehtyi

Utajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla perjantaina sattunut pakettiauton ja säiliöauton kolari on vaatinut kuolonuhrin. Poliisin mukaan pakettiauton matkustajana ollut vaalalainen nainen kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa. Hän oli syntynyt vuonna 1939.

Onnettomuus tapahtui, kun pakettiauto ajoi kärkikolmion takaa säiliöauton eteen. Poliisin mukaan pakettiauto oli pysähtynyt ennen risteystä ja peruuttanut vähän matkaa taaksepäin, mutta sen jälkeen se oli yllättäen lähtenyt eteenpäin ja tullut tielle kohtalokkain seurauksin.

Säiliöauton kuljettaja ei ehtinyt juuri jarruttaa ennen törmäystä. Pakettiauto suistui ojaan ja siinä olleet henkilöt jäivät puristuksiin.

Pakettiautoa kuljetti vaalalainen vuonna 1934 syntynyt mies. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme