Mainos
Mainos

Nuorille ja miehille seksuaalineuvontaa netissä

Väestöliiton seksuaaliterveysklinikka on avannut Suomen ensimmäisen internetissä toimivan seksuaaliterveysklinikan. Palvelu on tarkoitettu nuorille ja miehille ja se antaa vuorovaikutteista neuvontaa ja terapiaa.

Nuorten nettipalvelussa ja miesten virtuaalivastaanotolla asiakkaalla on mahdollisuus varata aika maksuttomaan, henkilökohtaiseen keskusteluun asiantuntijan kanssa. Koska keskustelu käydään internetissä, asiakkaalla on mahdollisuus säilyttää nimettömyytensä juuri niin hyvin kuin hän haluaa. Kun intiimistä asiasta voi puhua anonyymisti, myös kynnys avun hakemiseen säilyy matalalla.

Palvelun keskusteluosiossa voi vaihtaa mielipiteitä ihmissuhteisiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Artikkeleista nuoret löytävät tietoa vaikkapa jälkiehkäisystä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot