Mainos
Mainos

Nuorimies katosi Intian Goalla – missä on Karri?

Huolestuneet sukulaiset, ystävät ja tuttavat kaipaavat yli kaksi viikkoa kateissa ollutta Karria. 21-vuotias Karri Isoaho nähtiin viimeksi Intian Goalla sunnuntaina 13. helmikuuta. Sen jälkeen kukaan ei ole saanut häneen mitään yhteyttä.

MTV3:n haastatteleman Karrin kaverin mukaan kadonnut oli ollut matkallaan jo kolmisen kuukautta. Reppu selässä maailmalle lähtenyt nuorukainen kierteli aluksi Eurooppaa ja siirtyi sitten Intiaan. Kaveri kertoo, että reissaaja liikkui osan matkaa yksin ja osan tuttujensa kanssa.

Karria etsivän Facebook-ryhmän sivulla kerrotaan, että hänet nähtiin viimeksi Arambol-nimisessä rantakohteessa. Katoamispäivänään Karri lähti Cock´s Town -nimisestä hostellista ilman tavaroitaan. Hän sanoi palaavansa puolen tunnin kuluttua.

Karria ei kuitenkaan kuulunut takaisin hostellille eikä häntä ole sen jälkeen nähty. Karri ei tiettävästi ole ottanut keneenkään yhteyttä katoamisensa jälkeen.

Karrin äiti Mirkku Isoaho pyytää kaikkia, joilla on minkäänlaista vihiä Karrista lähettämään sähköpostia osoitteeseen mjisoaho@hotmail.com tai ottamaan yhteyttä Facebookissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme