Mainos
Mainos

Nuorisosäätiöltä ei vaadita lisätoimenpiteitä

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) johtokunnan mukaan Nuorisosäätiön toiminnassa ei ole ilmennyt sellaisia puutteita, jotka vaatisivat lisätoimenpiteitä.

Johtokunnan mielestä ARAn aiemmin laatimassa tarkastuskertomuksessa esitetyt toimenpiteet ja huomautukset ovat riittävät. Ympäristöministeriö pyysi ARAn johtokunnalta kannanottoa tarkastuskertomukseen.

Nuorisosäätiön yleishyödylliseksi yhteisöksi nimeämisen peruuttamiselle ja aravalainan irtisanomiselle, korkotuen lakkauttamiselle tai avustusten takaisinperinnälle ei johtokunnan mielestä ole myöskään perusteita.

Nuorisosäätiöltä on pyydetty kokouspalkkiokäytännön ja säätiön muun varojen käytön kohtuullistamista, vuokranmääritystä koskevan ohjeistuksen tarkempaa noudattamista ja isännöintipalkkioiden alentamista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot