Mainos
Mainos

Nuorten auto katkesi hurjassa törmäyksessä - yksi kuoli

Lappeenrannan Valtakadulla sattui tiistai-iltana yhden nuoren kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Honda Civic -merkkisessä onnettomuusautossa oli neljä nuorta naisia ja yksi mies. Autossa olleet olivat noin 20-vuotiaita paikkakuntalaisia nuoria.

Poliisin mukaan onnettomuusauto oli tulossa Valtakatua Lauritsalan suunnasta Lappeenrannan keskustan suuntaan. Kuljettaja oli jostakin syystä menettänyt ajoneuvon hallinnan ja auto oli törmännyt viherkaistalla puuhun.

Ajoneuvo oli törmäyksen voimasta repeytynyt kahteen osaan ja pyörähtänyt viherkaistan ylitse vastaantulevien kaistalle. Kaikki kolme auton takapenkillä ollutta matkustajaa sinkoutuivat ulos ajoneuvosta törmäyksen seurauksena. Yksi takapenkillä olleista matkustajista menehtyi välittömästi.

Matkustajista kaksi on tällä hetkellä hoidettavana Etelä-Karjalan keskussairaalan teho-osastolla. Heillä ei ole tällä hetkellä välitöntä hengenvaaraa.

Auton etupenkeillä olleet henkilöt käyttivät turvavyötä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, käyttivätkö auton takapenkin matkustajat turvavöitä.

Tienpinta tapahtumapaikalla oli jäinen, ja lämpötila viisi astetta pakkasella. Tien nopeusrajoitus oli 60 kilometriä tunnissa.

Onnettomuusauton kuljettajaksi epäillään 1990-syntynyttä naista. Auto oli katsastettu tämän vuoden maaliskuussa. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta onnettomuuteen.

Poliisi jatkaa yhdessä liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan kanssa onnettomuuden selvittämistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme