Mainos
Mainos

Nuorten hyväksi -kampanja torjuu toimettomuutta ja yksinäisyyttä

MTV3:n ja Tukikummien yhteinen Nuorten hyväksi -kampanja pyrähtää käyntiin joulukeräyksellä, joka haastaa suomalaiset huolehtimaan nuorten hyvinvoinnista.

– Tämä on nuorille haasteellista aikaa, sillä yhteiskunta on muutoksessa. Oman paikan löytämiseen voi tarvita myös tukea, sanoo MTV3 Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

MTV3 on mukana, sillä median rooli on herätellä ihmisiä ja käyttää sillä tavalla vaikutusvaltaa. Mutta kampanjaan voivat osallistua kaikki.

– Nuorten hyväksi tehty työ on yhteisen tulevaisuuden hyväksi tehtyä työtä, sanoo Ylä-Anttila.

Rahalahjoitukset kerätään Tukikummien keräysluvalla ja ne ohjataan lyhentämättöminä Kirkon diakoniarahaston kautta sellaisiin tarkoituksiin, joihin ei ole muutoin tukea saatavilla. Tuki annetaan välineinä tai palveluina - ei rahana.

- Tuotto ohjataan perheille, jotka ovat äskettäin kohdanneet elämän vastoinkäymisiä tai jotka elävät jatkuvassa niukkuudessa, sanoo Tukikummit-säätiön hallituksen varapuheenjohtaja Sari Baldauf.

Myös tekoja voi lahjoittaa.

- Kampanjassa voi lahjoittaa omaa aikaansa, jos esimerkiksi haluaa toimia valmentajana tai harrastuspiirin vetäjänä. Lahjoituksia voivat olla myös työ- ja harjoittelupaikat, sanoo Ylä-Anttila.

Nuorten hyväksi -kampanja kestää kolme vuotta. Sen suojelijana toimii presidentti Sauli Niinistö.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot