Mainos
Mainos

Nuorten loppuunpalaminen huolestuttaa

Psykologiliiton tänään palkitsema psykologi Antti Tapaninen varoittaa, että varsinkin nuoret ihmiset voidaan polttaa todella nopeasti loppuun työelämässä. -Esimerkiksi erään suuryrityksen kuntoutuskurssilla osallistujien keski-ikä oli 28 vuotta, sanoo Tapaninen.

Varsinkin nuorten työssä jaksaminen huolestuttaa


Nyt pitäisikin pohtia, miten työelämässä voitaisiin palata takaisin normaalioloihin, kehottaa työmarkkinaneuvos, psykologi Tapaninen. Työministeriöstä vuodenvaihteessa eläkkeelle siirtynyt Tapaninen on huolestunut myös sosiaali- ja terveyspalvelujen tilanteesta: alalla saattaa olla tulossa kova työvoimapula, sillä kunnat ovat hyvin lyhytnäköisesti karsineet sosiaali- ja terveyspuolen henkilökuntaa.

Tapaniselle myönnettiin tänään Kaarlo Multimäki -mitali tunnustuksena hänen työstään suomalaisen ammatinvalintapsykologian kehittämisessä. Mitali luovutettiin Psykologiliiton liittovaltuuston kokouksessa Helsingissä.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot