Mainos
Mainos

Kadonnutta miestä etsitty koiran ja lennokkikameran avulla Nuuksiossa – poliisi pyytää yleisön apua

Espoossa Nuuksion luonnonsuojelualueella on kadonnut 57 -vuotias ulkoilemassa ollut mies. Poliisin mukaan kadonnut mies oli yhteydessä läheisiinsä puhelimitse vielä lauantaina iltapäivällä. Tämän jälkeen hänen liikkeistään ei ole havaintoja.

Poliisin mukaan mies on asioinut lauantaina aamulla luontokeskus Haltiassa. Sitä ennen mies oli ollut leiriytyneenä Karjakaivon ulkoilualueen itäpuolella, mistä hänen varusteensa on löydetty.

Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan on mahdollista, että mies on eksynyt ollessaan paluumatkalla luontokeskuksesta leiripaikalleen.

Poliisi on tehnyt alueella etsintöjä tänään. Apuna etsinnöissä on käytetty myös pienikokoista radio-ohjattavaa ilma-alusta sekä poliisikoiraa.

Kadonnutta ei ole yrityksistä huolimatta löydetty. Myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu on pyydetty apuun.

Poliisin mukaan mies on 193 senttiä pitkä, ja normaalirakenteinen. Hänellä on ruskea tukka ja harmaa sänkiparta. Miehellä on poliisin mukaan päällään tumma takki, jossa on punaiset hihat.

Poliisi pyytää myös yleisön apua ja havaintoja kadonneen löytämiseksi. Tiedot pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Hätätilanteessa tulee soittaa suoraan hätäkeskukseen.

Otsikkoa päivitetty 16:25

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme