Mainos
Mainos

Nuukuusviikolla vinkkejä ekologisempaan elämäntapaan

Tällä viikolla vietetään perinteistä Nuukuusviikkoa. Kierrätysliikkeen järjestämä Nuukuusviikko pureutuu tänä vuonna ekologisesti kestävään elämäntapaan. Viikon teemana on "Vähemmän kulutusta - enemmän elämää".

Teemalla halutaan korostaa, että ekologisesti kestävät elämäntavat eivät välttämättä vaadi luopumaan sellaisesta, joka on yksilölle elintärkeää. Esillä ovat yksilöiden ja yhteisöjen arkielämän kestävät elämänvalinnat, jotka vähentävät luonnonvarojen kulutusta asumisessa, ruoanhankinnassa, liikkumisessa ja työnteon järjestämisessä.

- Nuukuusviikon tarkoituksena on rohkaista suomalaisia vähentämään henkilökohtaista luonnonvarojen kulutusta. Esiteltävistä elämäntaparatkaisuista voi ottaa vinkkejä omaan arkeen, luopumatta hyvinvoinnin kannalta merkittävistä asioista, kertoo Nuukuusviikon koordinaattori Senni Luosujärvi.

Nuukuusviikolla eri paikkakunnilla järjestetään tutustumisvierailuja ekologisesti ja sosiaalisesti kestäviin yhteisöihin sekä työpajoja.

Nuukuusviikon järjestää Kierrätysliike, joka koostuu 20 kansalaisjärjestöstä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme