Mainos
Mainos

Nyt niitä saadaan - lisää poliiseja kentälle ja tutkintaan

Poliisilaitokset ja poliisin valtakunnalliset yksiköt saavat lisärahaa 194 poliisin ja 14 lupahenkilön palkkaamiseen kesä- ja heinäkuun aikana. Poliisihallitus kohdentaa vuoden 2012 ensimmäisestä lisätalousarviosta saatavasta rahoituksesta noin 6,6 miljoonaa euroa henkilöstön lisäyksiin.

Poliisiylijohtaja Mikko Paateron mukaan poliiseja palkataan erityisesti kentälle valvonta- ja hälytystehtäviin sekä rikostutkintaan.

Poliisihallitus on lisäksi jakanut erikseen rahaa 14 lupahenkilön palkkaamiseen lupahallinnon erityisen vaikean tilanteen takia.

Poliisivirat ovat pääosin vakinaisia virkasuhteita. Lupahenkilöstö palkataan tulossa olevien organisaation uudistusten takia määräaikaisiin virkasuhteisiin.

Eniten uusia poliiseja saavat Itä-Uusimaa (24), Länsi-Uusimaa (20), Oulu (24) ja Helsinki (20). Liikkuva poliisi saa 8, Keskusrikospoliisi 5 ja Suojelupoliisi 3 uutta poliisia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot