Mainos
Mainos

Nyt puhuu lipuntarkastaja: Moni lippu jää tarkistamatta

VR:n lippukaaos tuskastuttaa lipuntarkastajia. Pitkään jatkunut lippuautomaattien vika ilmenee jo junissa, sillä moni matkustaja yrittää ostaa lipun vasta junasta. Konduktööreillä on kädet täynnä töitä, sillä liputtomia ihmisiä on valtavasti.

– Koska konduktöörit eivät pysty tässä tilanteessa myymään tarpeeksi lippuja, emme me voi mennä lipunmyyntivaunuun tarkastamaan asiakkaiden lippuja, kertoo pääluottamusmies Matti Liimatainen.

Itsekin lipuntarkastajana toimiva Liimatainen kertoo, että tarkastajien on tällä hetkellä aina kysyttävä lupa tarkastukseen junan johtavalta konduktööriltä. Lippuja ei saa tarkastaa, ennen kuin jokaisella lipunmyyntivaunussa olevalla on ollut mahdollisuus ostaa lippu.

– Vuorenvarmasti jotkut käyttävät tilannetta hyväkseen. Jokainen tapaus on harkittava tarkasti - että onko kyseessä asiakas, jonka liputtomuus johtuu näistä VR:n vaikeuksista vai niin sanottu pummi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme