Mainos
Mainos

Nyt puhuu Sukari: Vaalirahakeskustelu täysin järjetöntä

Liikemies Toivo Sukari toivoisi vaalirahakeskustelun jo loppuvan. Hänen mielestään keskustelu on täysin järjetöntä, eikä siitä ole mitään hyötyä Suomen taloudelle, yrittäjyydelle eikä kenellekään muullekaan.

- Kyllä keskustelu on tuntunut aivan järjettömältä. Haluankin että se loppuu välittömästi, koska minusta tästä ei ole mitään hyötyä Suomen taloudelle, yrittäjyydelle eikä kenellekään. Jos mä ajattelen että puhutaan muutamasta sadastatuhannesta, ja tämmönen asia pyörii viikkotolkulla, kuukausitolkulla mediassa, niin voisi sanoa ettö siinä jää kyllä tärkeät asiat hoitamatta.

- Jos yrittäjyyttä hoidettaisiin samalla tavalla kuin tätä vaalirahakohua, niin kyllä konkurssiaalto pyyhkäsisi läpi Suomen. Minusta tämä on vertaansa vailla oleva näytelmä, jossa ei ole päätä eikä häntää. Jos mä ajattelen ihan suoraan että se energia, mitä poliitikot on tämän asian ruotimiseen laittanu, niin olisivat laittaneet vaikkapa tärkeiden EU-asioiden hoitamiseen.

Sukari vakuuttaa, ettei ole saanut euronkaan hyötyä vaalirahan antamisesta. Sukari on muun muassa rakentanut Ideapark-ostoskeskuksen Lempäälään.

- En ole saanut euronkaan hyötyä. Tällä hetkellä olen rakentamassa noin 10-15 kohdetta Suomeen ja myöskin Ruotsiin. Voi sanoa, että tällä vaalirahalla mitä olen antanut sinne ei ole mitään merkitystä minun liiketoimieni kannalta. Ja se tuntuu tietysti ikävältä, että kun oma taustani on täysin rehellinen, ei ole talousrikoksia, ei ole mitään, niin tehdään yrittäjästä rikollinen. Se tuntuu tosi pahalta, sanoo Sukari

Lue myös:

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme