Mainos
Mainos

OAJ ei kannata lauantaikoulupäiviä

Opettajien ammattijärjestön OAJ:n puheenjohtaja Erkki Kangasniemi katsoo, että presidentti Tarja Halosen ehdotus lauantaikoulupäivistä on mahdoton toteuttaa. Keskisuomalaisen haastatteleman Kangasniemen mielestä viikonloppuvapaista ei voi ottaa pois, sillä perheiden yhteisestä ajasta on jo muutenkin pula.

Halonen ehdotti Uutispäivä Demarin haastattelussa, että lapset kävisivät kerran kuussa koulua myös lauantaisin. Koulupäivä käytettäisiin taitoaineisiin, kuten liikuntaan, musiikkiin ja kuvaamataitoon.

Halosen mukaan koulut voisivat osallistua liikunnan järjestämiseen lapsille myös kesäisin. OAJ:n Kangasniemi on presidentin kanssa samaa mieltä siitä,että koululaiset joutuvat nykyisin liikkumaan liian vähän. Hän järjestäisi lisäliikuntatunteja kuitenkin mieluummin muun opetuksen ohessa eikä lukukausien ulkopuolella.

Kangasniemen mielestä vanhempien vastuuta on siirretty jo nyt liikaa kouluille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme