Mainos
Mainos

Odinin sotilaille irvaillut pellepartio nousi uutiseksi ulkomailla

Tampereella Odinin sotilaille irvaillut pellepartio Loldiers of Odin on noteerattu ulkomaita myöten. Tempauksesta uutisoi ainakin BBC ja ruotsalaismedia, muun muassa Aftonbladet ja Sydsvenskan.

Jutuissa kuvaillaan pellepartiota ja kerrotaan, että tempaus oli suunnattu Suomessa syntyneitä maahanmuuttovastaisia katupartioita vastaan.

Ruotsalaislehdet lainaavat uutistoimisto TT:tä, joka luonnehtii katupartioita äärioikeistolaisiksi. Niin TT kuin BBC mainitsevat Suomen hallituksen ilmaisseen olevansa katupartioita vastaan. BBC lisää kuitenkin, että partiot ovat saaneet tukea Perussuomalaisilta.

Pellepartio marssi viikonloppuna Tampereen kaduilla vastaiskuna maahanmuuttovastaiselle katupartiotoiminnalle. Hulvaton klovnien komppania kertoo olevansa vaaraksi kaikelle synkkyydelle.

Youtubessa julkaistulla videolla pellepartio ilakoi partioinnille lähteneille Soldiers of Odin -katupartiolaisille muun muassa leikkien ja laulaen heidän ympärillään. Pellepartio kertoo tulevansa paikalle pyytämättä ja yllätyksenä – ja yllättyneiltä Odinin sotilaat näyttivätkin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme