Mainos
Mainos

Oikeudellinen puhelinpalvelu vakinaistetaan

Oikeudelliseen puhelinpalveluun tuli vuoden kokeiluaikana noin 8000 soittoa. Suurin osa puheluista koski perintöasioita.

Oikeusministeriö on päättänyt vakinaistaa vuoden kokeilukäytössä olleen valtakunnallisen oikeudellisen puhelinpalvelunsa, kertoo Savon Sanomat. Puhelinpalvelun koeaika päättyy vuodenvaihteessa.

Vuoden aikana puhelinpalveluun on tullut noin 8000 soittoa. Puheluihin ovat vastanneet toimistosihteerit 15 oikeusaputoimistossa. Oikeusministeriö on tyytyväinen kokeiluvuoden antiin, vaikka puheluihin vastanneiden mielestä soittajien odotukset palvelusta ovat välillä olleet liian suuret.

Palvelussa ei anneta juridisia neuvoja, vaan ohjataan kysyjää eteenpäin. Suuri osa puheluista on koskenut muun muassa perintöasioita sekä perunkirjoitukseen ja testamentteihin liittyviä kysymyksiä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot