Mainos
Mainos

Oikeus hylkäsi valitukset Forssan raviratakaupasta

Forssan kaupunki osti raviradan keväällä pahasti velkaantuneelta omistajalta turvatakseen sen toiminnan. Hallinto-oikeus ei löytänyt kaupasta huomautettavaa.

Hämeenlinnan hallinto-oikeus on hylännyt Forssan raviradan kauppaa koskevat valitukset. Hallinto-oikeuden mielestä kaupungilla oli oikeus ostaa ravirata, eikä lakia rikottu päätöksen valmistelussakaan.

Forssan valtuusto oikeutti huhtikuun alussa kaupungin kiinteistöyhtiön ostamaan ravirataosakkeet pahasti velkaantuneelta Forssan Seudun Hippokselta 450 000 eurolla. Pyrkimyksenä oli turvata kesäiset Kuninkuusravit sekä pitää Pilvenmäki keskusratana uudessa luokittelussa.

Hallinto-oikeus torjui valittajien väitteen siitä, ettei raviradan osto kuulu kaupungin toimialaan.

Hallinto-oikeus ei ottanut kantaa moitteisiin siitä, että raviradan ostaminen on riskialtista omistajapolitiikkaa. Tarkoituksenmukaisuuskysymyksiin voi hakea muutosta kunnallisvalituksin, muistutetaan päätöksessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme