Mainos

Oikeusasiamiehellä ei sidonnaisuuksia

Eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Pauniolla ei ole mitään sidonnaisuuksia. Hänellä ei ole olennaisia sivutoimia, velkoja eikä hän ole mukana elinkeinotoiminnassa. Huhtikuun alussa voimaan tullut laki vaati oikeusasiamiestä antamaan eduskunnalle selvityksen sidonnaisuuksistaan kuukauden loppuun mennessä.

Paunio ei harjoita siis elinkeinotoimintaa, eikä hänellä ole sivutoimia tai luottamustehtäviä. Paunio ilmoittaa varallisuutensa koostuvan lähinnä hänen perheensä ja perheenjäsenten käytössä olevista asunto-osakkeista. Mitään merkittäviä osakeomistuksia Pauniolla ei ole. Pauniolla ei myöskään ole takauksia tai muita taloudellisia vastuita, lukuun ottamatta perheenjäsenen käytössä olevan asunnon pankkilainaa. Paunio kuitenkin huomauttaa sen osuuden hänen varallisuudestaan olevan pienen.

Apulaisoikeusasiamiehellä vähän osakkeita

Apulaisoikeusasiamies Ilkka Rautio kertoo omistavansa osuuden perheensä asunto-osakkeista. Sen lisäksi hän ilmoittaa omistavansa noin 25 000 euron arvosta Elisan, Nordean ja Stora Enson osakkeita. Takauksia tai pankkilainoja Rautiolla ei ole. Hän ei harjoita elinkeinotoimintaa, eikä hänellä ole sivutoimia.

Apulaisoikeusasiamies Petri Jääskeläinen ei myöskään harjoita elinkeinotoimintaa. Kiinteää omaisuutta hänellä on kesämökkikiinteistön osan verran. Jääskeläinen kertoo omistavansa osan perheensä asunto-osakkeesta ja autosta.

Velkaa Jääskeläisellä on noin kymmenen prosenttia omaisuuden arvosta. Takauksia hänellä ei ole.
Jääskeläisellä ei ole sivutoimia. Luottamustehtävikseen hän ilmoittaa Suomalaisen lakimiesyhdistyksen hallituksen jäsenyyden ja tilintarkastajan tehtävän purjehdusseurassa.

(MTV3)

Kommentoi

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot