Mainos
Mainos

Oinonen: Miksi kansa ilmoittaisi veroista, kun ministerikään ei sitä viitsi tehdä?

Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen suomii kehitysministeri Heidi Hautalan (vihr.) eilen ilmitulleita toimintatapoja moraalikäsitysten vastaisiksi.

– Kansa kysyy oikeutetusti, viitsinkö ilmoittaa itsekään verottajalle omia korjauskuluja, kun ministerikään ei sitä halua tehdä?

Kehitysministeri Heidi Hautala on tunnustanut teettäneensä työtä pimeästi. Hautala jätti kotiremontissaan maksamatta työnantajan sosiaaliturvamaksut.

– Mielestäni ministeri Hautalan toimintatapa ei ole sopusoinnussa sen työn kanssa, jota hän tekee harmaan talouden vastaista työtä ohjaavassa ministerityöryhmässä, Oinonen linjaa tiedotteessaan.

Oinonen korostaa tiedotteen olevan hän oma kannanottonsa. Ei siis puolueen tai perussuomalaisten eduskuntaryhmän kanta.

Ministeri Hautala sanoi Ylelle haluavansa jatkaa harmaan talouden ministeriryhmässä, mikäli se hänelle sallitaan. Ministeri myönsi Yle Radio 1:n Ykkösaamussa, että jupakka näyttää raskaalta.

Iltalehti paljasti, että Hautala on maksanut töistä suoraan käteen ja jättänyt eläkemaksut maksamatta. Hautala joutui eilen myöntämään, että hän on menetellyt väärin kotiremonttinsa ja -siivouksen teettämisessä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme