Mainos
Mainos

Ojaan ajanut rekkakuski: Vastaan tullut auto ajoi keskellä tietä

Eilen iltapäivällä tapahtui 88-tiellä Vihannissa täysperävaunuyhdistelmän ojaanajo. Tilanteen yhteydessä -yhdistelmän takana tullut auto ajautui myös ojaan.

Täysperävaunuyhdistelmän kuljettaja kertoi, että häntä vastaan oli tullut auto, joka ajoi keskellä tietä.

Yhdistelmän kuljettaja oli jarruttanut jäisellä tiellä sillä seurauksella, että vetoauto oli lähtenyt luisuun, ja vienyt mukanaan luisuun myös perävaunun. Täysperävaunuyhdistelmä oli suistunut ojaan ja kaatunut.

Jokilaaksojen poliisilaitokselta kerrotaan, että yhdistelmän perässä oli tullut henkilöautoja, jotka olivat jarruttaneet.

Yhden auton kuljettaja joutui ohjaamaan autonsa vastakkaiselle kaistalle, estääkseen yhteentörmäyksen edellä kulkeviin henkilöautoihin. Vastakkaisella kaistalla auto oli lähtenyt luisuun, ja päätynyt ojan pientareelle.

Täysperävaunuyhdistelmän säiliöissä oli hiekkaa, jonka siirtäminen toiseen autoon kesti useita tunteja. Nosto- ja raivaustyöt saatiin lopetettua vasta yön aikana. Poliisi ja pelastuslaitos ohjasivat liikennettä tapahtumapaikalla. Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme