Mainos
Mainos

Ojala kehuu tuporatkaisua

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala kehuu syntynyttä tuporatkaisua. -Tupo-ratkaisu oli erittäin tärkeä vakauden ja ennustettavuuden luoja talouteen. Siksi se kannatti heikkouksistaan huolimatta tehdä, Ojala kirjoittaa MTV3:n Nettivieraana.

Ojala muistuttaa, että tupo-ratkaisun tärkein tavoite on tukea myönteistä talous- ja työllisyyskehitystä. -Tupo-sopimuksella tavoitellaan työllisyyden turvaamista, inflaation hallintaa, vakaata ostovoiman kehitystä sekä kilpailukyvyn ylläpitämistä, Ojala toteaa.

Ojala uskoo vuoden vaihtuessa tupo-ratkaisun toimintakykyyn. -Uskon, että inflaation hallinta toteutuu, uskon, että ostovoima kasvaa jonkin verran, uskon, että kilpailukyky ylläpidetään, Ojala kirjoittaa.

Ojalaa huolestuttaa kuitenkin vientiyritysten tuottavuus. -Vientiyritysten tuottavuutta on parin vuoden hitaan kasvun, jopa heikentymisen jälkeen, pakko alkaa parantaa, mikä petraa kustannuskilpailukykyä. Mutta turvataanko työllisyys? Se on tuhannen euron kysymys! Ojala toteaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme