Mainos
Mainos

Ojala perää tupo-malttia

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala neuvoo palkansaajajärjestöjä malttiin. Ojala vaatii hallitukselta myös paljon suurempia veronalennuksia kuin mistä on puhuttu. Tupoporkkanaksi varattu 100 miljoonaa euroa ei Ojalan mukaan riitä.

Ojalan mukaan ammattiliitot ovat esittäneet niin mittavia työelämän laadullisia uudistuksia, että ne vaikeuttavat entisestäänkin vaikeata neuvottelutilannetta. Viisaampaa Ojalan mukaan olisi keskittyä selvittämään sellaista palkankorotustasoa, joka mahdollistaisi hyvän taloudellisen kehityksen ja estäisi työttömyyden kasvun.

Ojala korostaa että kansainvälisen talouden epävarmuus on suuri, minkä vuoksi ammattiliittojen esittämät palkankorotusvaatimuksetkin ovat täysin tilanteeseen sopimattomia.

PT tyrmäsi tänään useita palkansaajajärjestöjen vaatimuksia. Mahdottomia vaatimuksia ovat PT:n mielestä mm. kaavamaiset säädökset tulospalkkauksen pelisäännöiksi ja joustavan työajan soveltamiseen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot